Verstandig ZonnenEcht € 7,50 tot maximaal € 10,= per keer...

Verstandig zonnen...

Professioneel zonnen betekent ook persoonlijk advies. De minder ervaren zonnebankbezoekers dienen voorzichtig te beginnen. Daartoe zullen onze medewerkers het type zonnebank en de bruiningstijd adviseren die past bij uw type huid en bruiningswensen. Maar ook de ervaren zonnebankbezoekers geven wij graag tips en advies. Prettig om te weten is dat u bij zonnestudio BasicTan© altijd een prijs(zie prijzen) betaalt. 10,15 of 20 minuten, zittend, staand of liggend zonnen aan u de keus!

Bescherming

Ter bescherming van uw ogen tegen het UV-licht dient u tijdens het zonnen altijd een UV-brilletje te dragen. Zo’n brilletje ligt voor u klaar bij de ontvangstbalie. Vergeet niet erom te vragen! Als u lenzen draagt adviseren wij die tijdens het zonnebaden uit te doen (en ook een UV-brilletje te dragen).Hygiëne staat hoog in ons vaandel

Ter bevordering van de hygiëne wordt iedere zonnebank na ieder gebruik gereinigd.
BasicBrain® het geavanceerde computersysteem helpt ons daar na ieder bezoek aan herinneren. Na het zonnen is het heerlijk om een verfrissingdoekje te gebruiken. Bij betaling van de door u gewenste zonnebanktijd bieden wij u zo’n doekje aan.

IQ Test De intelligente(IQ) Ergoline zonnebank berekend de analyse gegevens automatisch en zorgt voor een maximaal bruinings resultaat.

          
Het hele jaar door een gezonde teint


In Zonnestudio BasicTan© bent u het hele jaar door welkom. ’s Winters, om een gezonde kleur te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of voor een opkikker in donkere tijden.

Maar ook ’s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnestudio. Bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de vakantiezon, waardoor de kans op verbranding veel kleiner wordt.
Of om tóch die bruine kleur op te doen, zonder dat u in de file naar het strand hoeft te staan.

Verstandig zonnen, sneller bruin

Ook tijdens het zonnen in zonnestudio BasicTan© is het belangrijk om uw huid goed te verzorgen. Daartoe bieden wij u een uitgekiende collectie zonnecosmetica te koop aan. Hierna staat een overzicht van producten, werking en huidtypen met de bedoeling u te helpen bij het maken van uw keuze.

De zonnebanken van basictan:

  Zonnebank type: A
Directe en mooie oppervlakkige bruining (als je direct bruin wil zijn)
 
Zonnebank type: B
Langzaam maar intensive diepe bruining, rood/bruine kleuring van de huid omdat er veel aanmaak van nieuw pigment plaats vind. (Langdurig resultaat)
 
Zonnebank type: IQ
Het beste resultaat, een combinatie van een hoge dosis uv-a en uv-b deze verhouding wordt dmv een huid analyse voor elke bezonning gemeten. De intelligente(IQ) Ergoline zonnebank berekend de analyse gegevens automatisch en zorgt voor een maximaal bruinings resultaat.


Alle zonnebanken zijn voorzien van Aquafresh en aroma!

Een ervaring voor de zintuigen: met de nieuwe functies Aqua Fresh en Aroma geven alle zonnebanken van zonnestudio BasicTan© een nieuwe dimensie aan het zonnen.
Bij Aqua Fresh komt op hoofd- en lichaamshoogte een fijne mist uit de vernevelaars, die de huid een discrete verfrissende douche geeft. Wereldprimeur voor het Ergoline-programma is dat hiermee ook de typische UV-geur verdwijnt die na het zonnen optreedt.Bruiningsintensiteit:

** zonnetjes = normaal    *** zonnetjes = gemiddeld    **** zonnetjes = hoogZonnebanken:    Intensiteit    Huidtype    UV type    Prijs
 
BT-loungepower-A max. 20min. ** 1, 2, 3, 4 A € 10,=
BT-loungepower-B max.20 min. *** 2, 3, 4 B € 10,=
BT-staandzonnen-B max. 20 min. *** 1, 2, 3, 4 B € 10,=
BT-gezichtsbruiner-A max. 20min. *** 1, 2, 3, 4 A € 10,=
BT-extremepower-IQ <> 20min. **** 1, 2, 3, 4 A/B € 10,=Huidtypen:       Omschrijving
 
Huidtype 1 je huid wordt (bijna) niet bruin en verbrandt zeer snel
Huidtype 2 je huid wordt langzaam bruin en verbrandt snel
Huidtype 3 je huid wordt makkelijk bruin en verbrandt zelden
Huidtype 4 je huid wordt snel bruin en verbrandt zelden
Zoveel mensen, zoveel wensen.

Dat geldt ook voor zonnebankbezoekers. De één wil lekker lang liggen, de ander wil snel een bruin kleurtje. Zonnestudio BasicTan© heeft voor iedereen een geschikte zonnebank. Prettig om te weten is dat alle gezichtsbruiners in de banken afzonderlijk zijn af te stellen en uit te zetten. Alle cabines zijn voorzien van climat control. En de hele zonnestudio is voorzien van airconditioning.