PrijzenOnder de zonnebank voor € 10,= per keer!!!
Dus echt € 7,50 tot maximaal € 10,= per keer?

Echt waar... bij ons professioneel zonnen voor een super laag tarief van € 7,50 tot maximaal € 10,= per keer (<20 min.), dat is pas basic, geen maandelijkse vaste abonnementskosten bij onbeperkt zonnen, geen hoge prijs per keer, geen start-tarief nee... gewoon zonnen als het je uitkomt en voor een vast tarief per keer, en zonnen zonder afspraak.

Dus lekker lang genieten van warmte en rust onder b.v. de zonnestudio BasicTan©-loungepower-A, even vlug een kleurtje halen onder de zonnestudio BasicTan©-loungepower-B of maximaal resultaat met de nieuwste zonnestudio BasicTan©-Extreme-IQ aan u de keus, je betaalt één en de zelfde prijs per zonnebank bezoek.

Dus echt € 7,50 tot maximaal € 10,= per keer (<20 min.)!

Prijzen en de VOORDEELPAS

De prijs per zonnebad (< 20min.) op één van de verschillende zonnebanken zijn allemaal gelijk. Wij zonnestudio BasicTan© hanteren € 7,50 tot maximaal € 10,= per keer (<20 min.). De prijzen van eventueel het gebruik van de voordeelpas staan duidelijk te lezen op de prijslijst aan de muur achter de balie in een van onze zonnestudio’s

Uw betaling ontvangen wij bij voorkeur door gebruikmaking van onze betaalautomaat met uw

PIN-code

òf uw chipknipDe zonnestudio BasicTan© Voordeelpas in de vorm van een creditcard kunt u (steeds) aan de balie laten opwaarderen. Hoe groter de opwaardering, des te meer gratis zontegoed u ontvangt.

Bij opwaarderen met € 50,= ontvangt u € 10,= Extra zontegoed (= 1x zonnen)
Bij opwaarderen met € 75,= ontvangt u € 20,= Extra zontegoed (= 2x zonnen)
Bij opwaarderen met € 100,= ontvangt u € 30,= Extra zontegoed (= 3x zonnen)
Voor het gebruik van de voordeelpas en ter vervanging in geval van verlies, brengen wij € 5,= in rekening bij uw eerste opwaardering. De zonnestudio BasicTan© Voordeelpas is niet persoonsgebonden, zodat uw partner of vrienden er ook gebruik van kunnen maken.

Gewoon per zonnebad betalen zonder een zonnestudio BasicTan© voordeelpas kan natuurlijk ook.